Out of bounds golfresor

Out Of Bounds erbjuder dig bredd, kunskap och upplevelser. Berätta för oss vilken typ av golfresa du är ute efter så kan vi hitta det som passar just dig och dina önskemål. Oavsett hur ofta du reser är det viktigt för oss att varje resa känns unik. Har du några funderingar eller vill veta mer så skicka ett mail eller ring gärna. Det är alltid trevligt med en pratstund!

 

Out of bounds golfresor

Out Of Bounds erbjuder dig bredd, kunskap och upplevelser. Berätta för oss vilken typ av golfresa du är ute efter så kan vi hitta det som passar just dig och dina önskemål.

AKTUELLT

bogogno resort, piemonte italien

Få hotell har en riktigt bra golfbana utanför dörren. Bogogno har två! Lägg där till läget mitt i ett av Piemontes härliga vindistrikt och närheten till skönheten kring Lago Maggiore. Saker som gör Bogogno till ett ”måste” på en livsnjutande golfares lista.

Läs mer

PORTMARNOCK HOTEL & GOLF LINKS, 28 SEP & 1 OKT 

När man sitter i The Jameson Bar och sippar på en äkta Irish Coffee kan man knappast känna att man hamnat mer rätt än så här! Utanför den klassiska barens fönster ligger den egna linksbanan granne med sandstränderna och havet.
Läs mer


 

toscana, 19-26 sep 2017

Att resa till vackra Toscana är en dröm för många livsnjutare. Med platser som Florens, Pisa, Lucca och Siena är det lätt att njuta i fulla drag. Men här finns förstås flera trevliga golfbanor som bara måste spelas! Följ med på en härlig golfresa där vi blandar det bästa av Toscana med golf, vingårdar och utflykter.

Läs mer om golfresan till Toscana

sicilien runt, 21-28 okt 2017 

Efter fyra tidigare slutsålda upplägg styr vi åter kosan mot Sicilien. Medelhavets största Ö bjuder på pittoreska byar, Etna, väldoftande ostar och smakrikt vin. Lägg där Siciliens fem bästa golfbanor och guidade turer med mat, vinprovning och kultur. Begränsat antal platser!

Läs mer om resan Sicilien Runt 


castillo hotel son vida

Med bästa tänkbara läge, bara 5 km från huvudstaden Palma och med tre golfbanor utanför dörren, ligger fantastiska Castillo Hotel Son Vida. Hotellet ingår i “The Luxury Collection of Starwood Hotels & Resorts”, vilket definitivt borgar för en vistelse av högsta kvalité.  Läs mer

montecastillo

Mitt i sherryns förlovade land, strax utanför staden Jerez, ligger den klassiska Europatourbanan Montecastillo med boende längs det utmanande 18:e hålet. Hit kan vi nu erbjuda ett av de mest kompletta och prisvärda veckopaketen någonsin!

Läs mer


sheraton gran canaria salobre resort

Få hotell på Kanarieöarna har en golfbana utanför dörren. Salobre på Gran Canaria har två. Därtill ett femstjärnigt Sheraton hotell som gör att du kan kombinera sol och värme med härlig golf på en av Kanarieöarnas allra bästa golfresorter.

Läs mer

la gomera 

Trots att La Gomera endast ligger 40 minuter med färja från Teneriffa, är det som att komma till en annan värld. Ön må se ut som ett kargt berg i fjärran men bjuder på underbara naturscenerier, stillhet och en makalöst vacker golfbana.

Läs merSök resmål

Avreseort och datum

Land och resmålNyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får på ett enkelt sätt erbjudanden och nyheter direkt till din inbox.


*E-mailadress: