TEMARESOR

Out Of Bounds Temaresor är en unik och exklusiv kombination som ofta arrangeras till oväntade platser där det bjuds på den bästa golfen och den mest spännande kulturen. Dessa golfresor är mycket innehållsrika och blir garanterat ett minne för livet.

 

Gör en golfresa att minnas!

sicilien Runt, 21-28 okt 2017

Efter fyra tidigare slutsålda upplägg styr vi åter kosan mot Sicilien. Medelhavets största Ö bjuder på pittoreska byar, Etna, väldoftande ostar och smakrikt vin. Lägg där Siciliens fem bästa golfbanor och guidade turer med mat, vinprovning och kultur. Begränsat antal platser!

Läs mer om resan Sicilien Runt


Golfresor med guide i Sydafrika 

Tillsammans med Sydafrikaresor erbjuder vi åter igen en handfull riktigt spännande golfresor! Den ena bjuder på Kapstaden, vinlandskapet kring Stellenbosch och avslutas med safari medan den andra går längs kusten the Garden Route med suveräna golfbanor! Eller vad sägs om fem av landets topp 20 rankade banor? (Flera avgångar).
Läs mer om Golfresor med guide till Sydafrika


 

RUNDRESA I AUSTRALIEN, nov -17 

Följ med på en unik golfresa till Australien. Upplev Melbourne och vingårdar i Yarra Valley. Australiens djurliv, tropiska Cairns och Stora Barriärrevet. Världsstaden Sydney med Operahuset och den vackra naturhamnen. Resan avslutas med ett stopp i Perth och allt varvas med härliga golfrundor på utmanande banor.

Läs mer om resan till Australien

ROVOS RAIL AFRICAN GOLF COLLAGE, 18 jan - 2 feb

The most luxurious train in the world! Det är ett statement som heter duga, men vem kan säga emot? Nu har vi glädjen att erbjuda några få platser på deras unika resa African Golf Collage. En resa som startar i Kapstaden och slingrar sig hela vägen upp till Pretoria. Dagarna fylls av golf, god mat & dryck och oförglömliga upplevelser.

Läs mer om Rovos Rail African Golf Collage


Rovos Rail Golf Safari, sydafrika

Upplev Sydafrika ombord på Rovos Rail – The Pride of Africa. Vagnarna är återskapade i elegant 30-talsstil och omtalas som den lyxigaste tågresan som överhuvudtaget går att göra. Lita på att maten, vinet och servicen håller toppklass! Endast fyra gånger per år går en speciell golfsafari och vi är stolta över att vara deras självklara partner. (Flera avgångar).

Läs mer om Rovos Rail Golf Safari


Nya Zeeland, 2-18 mars -18

Återigen kan vi erbjuda en guidad golfresa av toppklass som bjuder på några av Nya Zeelands mest kända golfbanor. Dessutom med utflykter, vingårdbesök, heta källor, gejsrar och maorikultur.  Helt enkelt det bästa av både Nord- och Sydön. Er guide på resan är Nya Zeelands kända TV-profil och skådespelare Geoff Dolan. Geoff är en underhållare av rang och en erfaren golfare.
Presentaras inom kort


the Masters, Augusta 5-12 april 2018

Återigen gör vi en fantastisk resa till the Masters på Augusta!
Att uppleva finaldagen på The Masters är att bevittna golfhistoriens vingslag och på allvar känna pulsen från det allra bästa sporten har att ge. Där och då kommer biljetten i din hand vara ovärderlig, men du får betydligt mer än så! Veckan kommer att avnjutas med boende på två högklassiga hotell och fem rundor golf på exklusiva banor.

Läs mer om resan till the Masters


sicilien Runt, 7-14 april 2018

Möt våren på Sicilien med den perfekta golfresan där du får chansen att uppleva Medelhavets största ö. Pittoreska byar, Etna, väldoftande ostar, smakrikt vin, knotiga olivträd och det fantastiska Sicilianska köket. Lägg där till Siciliens fem bästa golfbanor och guidade turer med mat, vinprovning och kultur.

Läs mer om resan Sicilien Runt


Sök resmål

Avreseort och datum

Land och resmålNyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får på ett enkelt sätt erbjudanden och nyheter direkt till din inbox.


*E-mailadress: