TEMARESOR

Out Of Bounds Temaresor är en unik och exklusiv kombination som ofta arrangeras till oväntade platser där det bjuds på den bästa golfen och den mest spännande kulturen. Dessa golfresor är mycket innehållsrika och blir garanterat ett minne för livet.

 

Gör en golfresa att minnas!

the Masters, Augusta 5-12 april 2018

Återigen gör vi en fantastisk resa till the Masters på Augusta!
Att uppleva finaldagen på The Masters är att bevittna golfhistoriens vingslag och på allvar känna pulsen från det allra bästa sporten har att ge. Där och då kommer biljetten i din hand vara ovärderlig, men du får betydligt mer än så! Veckan kommer att avnjutas med boende på två högklassiga hotell och fem rundor golf på exklusiva banor.

Läs mer om resan till the Masters


sicilien Runt, 7-14 april 2018

Möt våren på Sicilien med den perfekta golfresan där du får chansen att uppleva Medelhavets största ö. Pittoreska byar, Etna, väldoftande ostar, smakrikt vin, knotiga olivträd och det fantastiska Sicilianska köket. Lägg där till Siciliens fem bästa golfbanor och guidade turer med mat, vinprovning och kultur.

Läs mer om resan Sicilien Runt

 

evian med Helen & Jenny, 17-20 & 24-27 maj

På en bergssluttning ner mot Genevesjön hittar man den underbara staden Evian. Kanske mest känd för mineralvattnet med samma namn, men detta är utan tvekan en av de allra vackraste platser man kan spela golf på. Följ med Jenny Hagman och Helen Alfredsson på en minnesvärd resa med golfträning, eget spel och goda middagar i en fantastisk miljö.

Läs mer om Evian Training Camp med Helen & Jenny


ÖSTERrIKISKA ALPERNA, 3-10 JULI 2018

Glittrande sjöar, snötäckta alptoppar och gröna golfbanor. Följ med på en riktigt härlig golfvecka till Österrikiska alperna. Vi blandar golfspel med frisk alpluft, vackra vandringar och utsökt mat. Ni kommer garanterat få en upplevelse utöver det vanliga!

Läs mer om resan till Alperna


lofoten 25-29 juli & 5-9 augusti

Återigen styr vi kosan till Lofoten Links – det mest spännande som har hänt nordisk golf på riktigt länge! Den vilda banan på en av jordens vackraste öar måste bara spelas! Ta chansen att hänga med Out Of Bounds och Svensk Golf på en unik läsarresa dit som även innefattar Bodö, Hurtigrutten och härliga Björkliden.

Läs mer om resan till Lofoten


Golfresor med guide i Sydafrika 

Tillsammans med Sydafrikaresor erbjuder vi åter igen en handfull riktigt spännande golfresor! Den ena bjuder på Kapstaden, vinlandskapet kring Stellenbosch och avslutas med safari medan den andra går längs kusten the Garden Route med suveräna golfbanor! Eller vad sägs om fem av landets topp 20 rankade banor? (Flera avgångar).
Läs mer om Golfresor med guide till Sydafrika


Rovos Rail Golf Safari, sydafrika

Upplev Sydafrika ombord på Rovos Rail – The Pride of Africa. Vagnarna är återskapade i elegant 30-talsstil och omtalas som den lyxigaste tågresan som överhuvudtaget går att göra. Lita på att maten, vinet och servicen håller toppklass! Endast fyra gånger per år går en speciell golfsafari och vi är stolta över att vara deras självklara partner. (Flera avgångar).

Läs mer om Rovos Rail Golf Safari


THE RYDER CUP, PARIS - SEPTEMBER 2018

The Ryder Cup utanför Paris i september blir en av årets ultimata händelser. Vi erbjuder fyra riktigt härliga paket där du förutom att bevittna den oförglömliga kampen på Golf National också får njuta av egen golf och upplevelser.
Läs mer om våra paketresor till Ryder Cup

Sök resmål

Avreseort och datum

Land och resmålNyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får på ett enkelt sätt erbjudanden och nyheter direkt till din inbox.


*E-mailadress: