The Masters, Augusta april 2018

Återigen gör vi en fantastisk resa till The Masters på Augusta!
Att uppleva finaldagen på The Masters är att bevittna golfhistoriens vingslag och på allvar känna pulsen från det allra bästa sporten har att ge. Där och då kommer biljetten i din hand vara ovärderlig, men du får betydligt mer än så! Veckan kommer att avnjutas med boende på två högklassiga hotell och fem rundor golf på exklusiva banor.

 

 

  

The Green Jacket är en av de mest ikoniska golfsymbolerna i världen. Den har tilldelats vinnaren av Masters sedan 1949, vilket är 15 år efter att den första turneringen ägde rum, och är fortfarande en av sportens mest eftertraktade priser. Arvet från Augusta har gett sin beskärda del av historiska golfögonblick – allt från när Tiger Woods vann sin första major till när Jack Nicklaus vann sin sista.
Vi är stolta över att kunna ge er chansen att uppleva the Masters på självaste finaldagen. De sex nätterna på plats spenderas på allra bästa sätt. Först med tre nätters boende på exklusiva Mandarin Oriental som ligger i stadsdelen Buckhead i Atlanta. Där blir det egen golf på de fantastiska banorna Country Club of the South och Bear’s Best. En perfekt uppladdning innan det är dags för söndagens avslutande tävling på Augusta. Efter tävlingen, då inspirationen är på topp, avslutas resan med tre nätter på enastående The Ritz-Carlton Reynolds, i Lake Oconee och vi spelar lika många rundor på tre av Reynolds Plantation’s fantastiska golfbanor; The National, The Oconee och Great Waters.

 

Avreseort
Avresedatum
Resande

AvreseortDestinationAvresaHemresaPris/person
Detta ingår i resan
Preliminära flygtider:
Skicka förfrågan om resan
Denna resa kan gå att beställa på förfrågan. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Namn:

E-postadress:

Telefon:

Antal resenärer:


 

The Masters package 2018

 

 

 

 

 

Resan i korthet:

Torsdag 5 april
Flyg med KLM från Skandinavien via Amsterdam. Ankomst Atlanta på kvällen och transfer på ca 30 minuter till lyxiga Mandarin Oriental i stadsdelen Buckhead i Atlanta.
• 3 nätter på Mandarin Oriental Hotel, Atlanta

Fredag 6 april
Golf på The Country Club of the South. En skönhet norr om Atlanta som Jack Nicklaus skapade redan under 80-talet. En perfekt start på veckan.

Lördag 7 april
Golf på Bear’s Best. En av endast två banor i världen där legenden Jack Nicklaus har skapat en hel bana enbart med sina favorithål världen över (den andra banan finns i Las Vegas). Här kan ni med andra ord förvänta er kopior av underbara hål från Muirfield Village, Gleneagles, PGA National och Sherwood Country Club med flera.

Söndag 8 april
Tidig utcheckning för en fantastisk heldag på finalen av The Masters Tournament. Bagaget transporteras separat till The Ritz-Carlton Reynolds, Lake Oconee.
• 3 nätter på Ritz-Carlton Reynolds, Lake Oconee

Måndag 9 april
Golf på The National Course på Reynolds Plantation. En enastående bana med Tom Fazio som designer. Banans sträckning intill Lake Oconee och Oconee River Valley utnyttjar sitt unika läge till fullo.

Tisdag 10 april
Golf på Great Waters Course - ännu en fantastisk golfbana på Reynolds Plantation. Banan är en Jack Nicklaus signatur design som regelbundet rankas bland de 100 bästa banorna i USA. En utmaning som ger ett otroligt visuellt intryck som kommer att leva länge i minnet hos dem som har lyckan att spela den.

Onsdag 11 april
Golf på The Oconee, Reynolds Plantation. En makalöst vacker golfbana ritad av Rees Jones där hålen letar sig fram mellan skogsmark och kanten ner mot sjön som naturligtvis ger sköna vyer. En perfekt avslutning på ett enastående golfäventyr. Avresa från Atlanta på kvällen och nattflyg till Amsterdam.

Torsdag 12 april
Mellanlandning i Amsterdam för vidare flyg till Skandinavien.


Paket

 

 

 

 

Paket:
• Flyg från Skandinavien till Atlanta t/r
• All transfer enligt program
• 3 nätter på Mandarin Oriental Hotel, Atlanta
• 3 nätter på Ritz-Carlton Reynolds, Oconee
• Frukostpension
• 18 hålsgreenfee på The Country Club of the South
• 18 hålsgreenfee på Golf på Bear’s Best
• 18 hålsgreenfee på The National, Reynolds Plantation
• 18 hålsgreenfee på Great Waters, Reynolds Plantation
• 18 hålsgreenfee på Oconee Course, Reynolds Plantation
• Del I golfbil och rangebollar ingår
• Finaldagen på the Masters, Augusta

 

Pris: 57 795 SEK/person del i dubbelrum

 

*Begränsat antal platser. Priset gäller så länge vi har tillgång till våra avtalsklasser på flyget.

 

Valfria tillägg:

Enkelrumstillägg: 10 995 SEK

 

Extra natt på Mandarin Oriental Hotel, Atlanta:
2200 SEK/pp i dubbel och 3900 SEK/pp i enkel
 
Extra natt på The Ritz-Carlton Reynolds, Oconee:
2500 SEK/pp i dubbel och 4500 SEK/pp i enkel
 

Flyg:

Vi har en gruppbokning med KLM via Amsterdam i ekonomiklass med platser från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. De har en avgång som går hem på kvällen den 11 april vilket ger gott om tid för en skön dag på golfbanan innan hemresa. Vill man lägga till en natt (eller dra av) så är vi flexibla och kan titta på andra flyglösningar. Notera att antalet platser är begränsade.

 

Betalning:
Att säkra platser på ett arrangemang av denna rang kräver naturligtvis att vi accepterat en pålitlig betalningsstruktur. Vid bekräftelse utgår således en delbetalning på motsvarande 25 000 SEK/person. Slutbetalningen för resan ska sedan vara gjord senast den 10 januari 2018. Har man väl bestämt sig för att åka behöver man endast se över sin reseförsäkring (avbeställningsskydd) för att sedan bara se fram emot upplevelsen.

 

Giltighetstid för svenska pass inför resa till USA
Passet måste i vanliga fall vara giltigt i 6 månader efter hemresa, men då Sverige har en överenskommelse med USA räcker det att passet är giltigt så länge resan varar. Mer information om ESTA och viseringsinformation inför USA resa finns på webbplatsen för amerikanska ambassaden i Stockholm. Se länk här:
https://se.usembassy.gov/visas/visa-waiver-program  
Var och en ansvarar själv för att ansöka om ESTA inför resan.

 

Vid bokning behöver vi veta följande:
- Fullständigt namn enligt pass
- Passnummer
- Utfärdat datum
- Giltigt t o m
- Födelsedata
- Nationalitet (om annat en svensk)
- Utfärdat i vilket land (om annat en Sverige)


Sök resmål

Avreseort och datum

Land och resmålNyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får på ett enkelt sätt erbjudanden och nyheter direkt till din inbox.


*E-mailadress: