paris & Champagne & ryder cup 2018

28 sep - 3 OKT 2018

Vad kan vara mer ikoniskt än Champagne? Här är ett fantastiskt tillfälle att besöka den mytomspunna regionen öster om Paris. Resan tar sin start med några nätter i huvudstaden och de två härliga avslutningsdagarna på The Ryder Cup för att sedan fortsätta till staden Reims mitt i hjärtat av Champagne.


 

Avreseort
Avresedatum
Resande

AvreseortDestinationAvresaHemresaPris/person
Detta ingår i resan
Preliminära flygtider:
Skicka förfrågan om resan
Denna resa kan gå att beställa på förfrågan. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Namn:

E-postadress:

Telefon:

Antal resenärer:


Vänligen kontakta oss om du önskar alternativa flyglösningar 

 

Resan i korthet

 

 

 

28 september
Flyg till Paris. Transfer till centrala Paris för att njuta av den första kvällen.
• 3 nätter på Novotel (eller liknande) i Paris

29 september
Tidig avfärd för att uppleva lördagens Ryder Cup på Le Golf National.

30 september
Tidig avfärd för att följa upplösningen på den sista tävlingsdagen.

1 oktober
Avfärd mot Reims i hjärtat av Champagne. Första stopp blir på Golf de Reims för att avnjuta en runda.
• 2 nätter på BW Hotel de la Paix, Reims

2 oktober
Dagen går i champagnens tecken med besök på ett par av de kända vinerierna.

3 oktober
Utcheckning och avfärd till Arnold Palmers alldeles egna Golf de Crecy. Banan ligger lite närmare flygplatsen och spelas därför på avresedagen. Hemresa på kvällen från Paris CDG.


Paket

 

 

 

Paketet innehåller:


• Flyg Skandinavien – Paris t/r
• All transfer enligt program
• 3 nätter på Novotel (eller liknande) i Paris
• 2 nätter på BW Hotel de la Paix, Reims
• Frukost
• Inträdesbiljetter till The Ryder Cup: lördag och söndag
• Heldagsutflykt i Champagne med provsmakning

• 1x 18 hålsgreenfee på Golf de Reims
• 1x 18 hålsgreenfee på Golf de Crecy
• Förbokade starttider

Pris: 40 995 SEK del i dubbelrum
Enkelrumstillägg: 7 995 SEK


Betalning
Att säkra platser på ett arrangemang av denna rang kräver naturligtvis att vi accepterat en pålitlig betalningsstruktur. Vid bekräftelse utgår således en delbetalning på motsvarande mellan 15 000-20 000 SEK/person beroende på vilket av paketen man köpt. Slutbetalningen görs sedan senast 91 dagar innan avresa.

Avbeställningsskydd
Har man väl bestämt sig för att åka behöver man endast se över sin reseförsäkring (avbeställningsskydd) för att sedan bara se fram emot upplevelsen. Avbeställningsskydd kan man ha genom sin hemförsäkring eller på sitt betalkort. Vad dessa täcker är förstås väldigt olika så vi rekommenderar att ni kontrollerar det noga. Vi säljer Goudas avbeställningsförsäkring för 6% av resan pris. Denna försäkring täcker hela det försäkrade beloppet och ersätter även vid s.k. förlorat syfte med resan (om man inte kan spela golf). Läs mer om Goudas avbeställningsförsäkring här.

Flyg
Vi har en gruppbokning med SAS från Stockholm men är givetvis öppna för att lösa avresor från andra orter. Notera att paketen är baserade på vår kostnad för just dessa gruppbiljetter och att all transfer som ingår är baserade på dessa flygtider.


Boende 

 

 

 

Reims är både huvudstad i Champagne och den plats där de flesta av de stora producenterna håller hus, där vin blandas, tappas och lagras. Många kan besökas, med turer som ger inblick i den unika produktionen av den bästa fizzen. Besök Taittinger, Roederer eller Pol Roger och smaka på dig genom viner du kanske känner till eller som är nya för dig. Reims är en tjusig liten stad med ett pulserande kommersiellt centrum. Vårt utvalda hotell ligger mitt i hjärtat, och erbjuder enkel tillgång till många lokala restauranger och närhet till katedralen.

 

Best Western Hôtel de la paix

Best Western Hotel de la Paix är ett perfekt val för att utforska staden och regionen. Samtliga 165 rum har blivit restaurerade i fräsch och modern stil och en helt ny champagnebar är inrättad. Som gäst kan du njuta av gratis WiFi och faciliteter som inomhuspool och ångbad. Hotellet har en restaurang som bland annat serverar utmärkta skaldjur.


Golf

 

 

 

Golf de reims

En vackert böljande parklandskapsupplevelse väntar på Golf de Reims, som bara ligger en kort bilresa från själva staden. Klubben har en rik historia och skapades på ett landområde som en gång var upptaget av familjen Roederer. En plats där man ägnade sig åt champagneproduktion bestämdes istället för att bli en golfbana och Tom Simpson fick kartlägga en 9-håls layout. Med tillägg av en andra slinga 1973 blev det områdets enda etablerade golfbana och är ett mycket trevligt ställe att njuta av en golfrunda. Gästfriheten är imponerande vid Golf de Reims, där det vackra klubbhuset är värd för en gourmetrestaurang och en fantastisk bar som är fylld med unika flaskor från regionens bästa champagnehus.

 

golf de crecy

Som den enda Arnold Palmer Signature design i Frankrike har Golf de Crecy Vignoly Course en hel del att skryta med. Banan är i grunden en modern mästerskapsbana i en böljande terräng med massiva vattenhinder som Arnie själv varit på plats och skapat. Här har det spelats en del nationella och internationella tävlingar och det är helt klart att banan bjuder besökaren på en utmaning. Omgivningarna är vackra kring Domaine de Crecy som ligger ca 4 mil öster om Paris.


Sök resmål

Avreseort och datum

Land och resmålNyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får på ett enkelt sätt erbjudanden och nyheter direkt till din inbox.


*E-mailadress: