Paris & deauville & ryder cup 2018

28 september – 4 oktober, 2018

Underbara Deauville ligger vid Normandies vackraste kust och bara ett par timmar från Paris. Här har den tjusiga kedjan Barriér sitt charmiga golfhotell intill kuststaden med banan utanför dörren. En oas av lugn där du kan varva ner efter upplevelsen på The Ryder Cup dagarna innan.


 

Avreseort
Avresedatum
Resande

AvreseortDestinationAvresaHemresaPris/person
Detta ingår i resan
Preliminära flygtider:
Skicka förfrågan om resan
Denna resa kan gå att beställa på förfrågan. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Namn:

E-postadress:

Telefon:

Antal resenärer:


Vänligen kontakta oss om du önskar alternativa flyglösningar 

 

Resan i korthet

 

 

 

28 september
Flyg till Paris. Transfer till centrala Paris för att njuta av den första kvällen.
• 3 nätter på Novotel (eller liknande) i Paris

29 september
Tidig avfärd för att uppleva lördagens Ryder Cup på Le Golf National.

30 september
Tidig avfärd för att följa tävlingens upplösning på den sista tävlingsdagen.


1 oktober
Avfärd mot Deauville. Ankomst strax innan lunch för att ladda för första egna rundan som spelas på Golf de Deauville på eftermiddagen.
• 3 nätter på Hotel Barriér L ‘Hôtel du Golf Deauville

2 oktober
Denna morgon bjuder på en härlig runda på Golf de Saint-Julien.


3 oktober
Resan sista golfrunda spelas på fenomenala Golf de Deauville Saint-Gatien.

4 oktober
Hemresa.


Paket

 

 

 

Paketet innehåller:


• Flyg Skandinavien – Paris t/r
• All transfer enligt program
• 3 nätter på Novotel (eller liknande) i Paris
• 3 nätter på Hotel Barriér L ‘Hôtel du Golf Deauville
• Frukost
• Inträdesbiljetter till The Ryder Cup: lördag och söndag
• 1x 18 hålsgreenfee på Golf de Deauville
• 1x 18 hålsgreenfee på Golf de Saint-Julien
• 1x 18 hålsgreenfee på Golf de Deauville Saint-Gatien
• Förbokade starttider

Pris: 43 995 SEK del i dubbelrum
Enkelrumstillägg: 12 495 SEK


Betalning
Att säkra platser på ett arrangemang av denna rang kräver naturligtvis att vi accepterat en pålitlig betalningsstruktur. Vid bekräftelse utgår således en delbetalning på motsvarande mellan 15 000-20 000 SEK/person beroende på vilket av paketen man köpt. Slutbetalningen görs sedan senast 91 dagar innan avresa.

Avbeställningsskydd
Har man väl bestämt sig för att åka behöver man endast se över sin reseförsäkring (avbeställningsskydd) för att sedan bara se fram emot upplevelsen. Avbeställningsskydd kan man ha genom sin hemförsäkring eller på sitt betalkort. Vad dessa täcker är förstås väldigt olika så vi rekommenderar att ni kontrollerar det noga. Vi säljer Goudas avbeställningsförsäkring för 6% av resan pris. Denna försäkring täcker hela det försäkrade beloppet och ersätter även vid s.k. förlorat syfte med resan (om man inte kan spela golf). Läs mer om Goudas avbeställningsförsäkring här.

Flyg
Vi har en gruppbokning med SAS från Stockholm men är givetvis öppna för att lösa avresor från andra orter. Notera att paketen är baserade på vår kostnad för just dessa gruppbiljetter och att all transfer som ingår är baserade på dessa flygtider.


Boende 

 

 

HOTEL BARRIÉR L’HOTEL DU GOLF DEAUVILLE

Hotel Barriér L ‘Hôtel du Golf Deauville ligger uppe på höjden med underbara vyer över landskapet i Normandie och bukten där floden Seine flyter ut. Härifrån är det bara några minuter i bil ner till centrala Deauville och strandpromenaden Les Planches som är kantad av suveräna caféer och bra restauranger. Hotellet kan beskrivas som en mix där gamla traditioner bevarats men blivit modernt och mycket smakfullt uppdaterade. En oas i sig med två mysiga barer, en bra restaurang, ett skönt Spa, tennisbanor och inte minst den egna 27-hålsbanan utanför dörren.    


Golf

 

 

Golf de Deauville

Redan 1929 var Tom Simpson på plats för att lägga designen på Golf de Deauville som ligger ståtligt på höjden av Mont-Canisy bara några minuter från stadens centrum. År 1964 var det dags för nästa ikon, självaste Sir Henry Cotton att tillföra ytterligare en 9-hålsslinga till banan och numera är det en 27-hålsanläggning som erbjuder spelarna en varierad golf i en riktigt skön miljö. Vyerna ner mot staden Deauville och kusten är en njutning i sig! Här finns också träningsfaciliteter, shop, restaurang och direkt närhet till hotellet.

 

Golf de Saint-Julien

Golf de Saint-Julien öppnade 1989 och ligger i hjärtat av pays D'auge. Arkitekterna Alain Pratt och Bill Baker utformade två banor som går i brittisk anda. Le Vallon är en mästerskapsbanan där många vattenhinder slingrar sig längs fairways och intill greener. Den andra banan, Le Bocage, är utlagd i samma fina område men känd för att vara den lättare av de två. Man bjuds på magnifika vyer över en typisk Normandie-miljö med blommande äppelträd likt ett vykort. Det tjusiga klubbhuset är designat av arkitekten Jacques Garcia och förutom just klubbhus är det en populär plats för bland annat bröllop.

 

Golf de Deauville Saint-Gatien

Bara en fem minuters bilresa från Deauville, eller Hotel du Golf, ligger den alldeles utmärkta Golf de Deauville Saint-Gatien. Banan som stryker längs den populära semesterorten Saint-Gatien skapades av Olivier Brizon 1988 och är nu en väl etablerad 27-hålsanläggning. Inramningen, gästfriheten och menyerna i klubbhuset är samtliga typiska för Normandie och här råder det en skön avslappnad stämning.


Sök resmål

Avreseort och datum

Land och resmålNyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får på ett enkelt sätt erbjudanden och nyheter direkt till din inbox.


*E-mailadress: