THE GROVE, LONDON

Strax utanför London ligger lyxiga The Grove – Londons Country Estate Nr 1. Här har man inte sparat på något och gästerna behandlas som kungligheter! Ta tåget in till centrala London och färdas från lugn och ro till puls på bara 30 minuter.

 

 

 

Golf

 

 

Detta är en av Englands mest luxuösa golfbanor där allt är i oklanderligt mästerskapsskick året runt, aldrig att du ser en provisorisk tee eller green! Man har inga medlemmar utan välkomnar alla, vilket är lite ovanligt. Banans design blandar modern spelstrategi med gamla brittiska designtraditioner och Kyle Philips har gjort ett fantastiskt jobb med designen. Det är verkligen en mästerskapsbana och efter World Golf Championship 2006 lär Tiger Woods (som vann) ha sagt att greenerna var helt perfekta och enligt Ernie Els (som slutade 5:a) var ALLT perfekt. Trots att det är en så högklassig anläggning finns det inga handicapkrav, alla som älskar golf är välkomna.
Golfbilarna har GPS och du kan beställa din mat från bilen innan du kommer till "halfway house" efter 9:an.

 


Boende

 

 

 

The Grove öppnade i sin nuvarande form 2003 och är medlem i "Leading Hotels of the World" en prestigefull klubb för de förnämsta fastigheterna i världen. På The Grove bor man mycket ståndsmässigt i antingen The Mansion eller i The West Wing. Har du de riktiga spenderbyxorna på väljer du en svit i The Mansion annars kanske ett ”vanligt” standardrum i West Wing räcker, om man nu kan kalla någonting på The Grove för ”vanligt”. Alla rum och sviter är inredda med väl utvalda material av högsta kvalitet och i varma färger sköna för ögat. Stilen är modern men ändå klassisk engelsk med den där gamla, fina nästan lite överklasskänslan (på ett positivt sätt). Utsikten från rummen är lite olika men har grönskan gemensamt i form av trädgården eller landskapet runtomkring. Vissa rum har balkong.

Denna anläggning på 300 hektar har naturligtvis flera barer och restauranger med hela 70 kockar anställda. Välj mellan ”fine dining” och husmanskost eller besök en närliggande pub för lite klassisk pubmat och öl. Sist men inte minst finns det förstås ett härligt spa med pool, jacuzzi, ångbastu och ett stort utbud av behandlingar. Det finns gym och gruppträningsmöjligheter samt lånecyklar, tennis, volleyboll, krocket och ”The Grove Beach”. Boosta och fyll på med energi i den egna Juice-baren.

Detta är en lite unik destination då den ligger så otroligt nära storstaden London. Varför inte kombinera några dagar på The Grove i totalt lugn och lyxig inramning med några nätter i pulserande London och få det bästa av två världar! Tågstationen ligger bara 5 minuter från The Grove och tar sedan endast ca 25 min in till centrala London.


Sök resmål

Avreseort och datum

Land och resmålNyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får på ett enkelt sätt erbjudanden och nyheter direkt till din inbox.


*E-mailadress: