SIERRA GOLF CLUB, POLEN

Sierra Golf Club är ritad av skotten Cameron Sinclair och är verkligen en riktigt tjusig golfbana inbäddad i pittoreska och lummiga omgivningar. Boendet på banan är en modern fullserviceanläggning med lägenheter och villor av finaste slag.

 

 

 

Sierra Golf Club

 

 

 

 

Med direkflyg från Arlanda, Nyköping och Köpenhamn till Gdansk bjuder Sierra Golf in till den perfekta golfvistelsen. Ett bevis på att det går att få fantastisk kvalité till ett mycket rimligt pris.
Resorten ligger ca 4 mil från Gdansk och samma avstånd till de fina stränderna i Sopot.


 

Golf

Det är en 18-hålsbana, par 72, i mästerskapsklass, av vissa kallad Polens Bro Hof! Både nybörjare och proffs blir överraskad över banans välskötta greens och fairways. Det är en bana med parkkaraktär med över 11 000 väl utvalda träd, prydnadsbuskar och blommor. Det finns även en drivingrange under tak, putt- och chippområde och ett stort antal golfbilar utrustade med ett GPS-system. Klubbhuset går i engelsk stil och här finns både restaurang, moderna omklädningsrum och välsorterad golfshop.

 

 

Boende
Ni bor bekvämt i någon av anläggningens 26 lägenheter alternativt 13 villor som har 2 sovrum, 2 toaletter, vardagsrum och fullt utrustat kök, TV och wifi. Alla måltider äter man i det mysiga klubbhuset som har riktigt bra restaurang.


Sök resmål

Avreseort och datum

Land och resmålNyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får på ett enkelt sätt erbjudanden och nyheter direkt till din inbox.


*E-mailadress: