Royal Óbidos hotel & Spa Golf Resort

Passa på att boka en skön vecka sprängfylld med golf på fantastiska banor. Bo på härliga boutiquehotellet Evolutee Hotel & Spa med golf på Ballesteros sista skapelse Royal Obidos. Som om det inte vore nog ingår även golf på närliggande Praia D’el Rey och den nya utmaningen West Cliffs.

  

 

Avreseort
Avresedatum
Resande

AvreseortDestinationAvresaHemresaPris/person
Detta ingår i resan
Preliminära flygtider:
Skicka förfrågan om resan
Denna resa kan gå att beställa på förfrågan. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Namn:

E-postadress:

Telefon:

Antal resenärer:


 Hittar du inga avresor som passar just er? Klicka på knappen nedan för att göra en offertförfrågan.

Golf

 

Royal Óbidos Golf Course

Golfbanan Royal Óbidos har fått sin egen "kungliga" behandling tack vare en av de allra största golfarna genom tiderna - Seve Ballesteros. Han låg bakom designen på ett antal riktigt fina golfbanor och hans sista skapelse blev Royal Óbidos. Banan har en verkligt spännande layout och ligger i längs natursköna Silver Coast intill Lagoa de Óbidos, Portugal största lagun, och Atlanten. Självklart bjuds man på mycket fina vyer från flera av hålen. Ballesteros var noga med att inte bara bygga en bana som är en tuff utmaning för den duktiga spelaren utan också ett nöje för medelgolfaren. Därför kan man exempelvis hitta par 3 hål omgärdat av vatten som ser skräckinjagande ut från back tee, men väldigt spelbart från rött!

 

Praia D'El Rey Golf Club
”Det här landskapet är sådant som vi banarkitekter alltid försöker skapa. På Praia D’El Rey finns allting naturligt”. Så uttalar sig den kände arkitekten Cabell B. Robinson om Praia D’El Rey. Banan rankas stadigt som en av de bästa på Europas fastland och sträcker ut sig vid Atlantkustens otroligt vackra vyer. Framför allt hål 12-15 ger en golfupplevelse som ingen kan glömma, och den måste upplevas för att förstås. Variationen på golfbanan är ypperlig. Det växlar mellan lätt böljande parkbana till klassisk seaside med vackra sanddyner som ett naturligt inslag i landskapet. Praia D’El Rey erbjuder en golfbana av mästerskapskaraktär och passar golfare av alla kalibrer.

West Cliffs Golf
Den helt nya West Cliffs är byggd direkt intill Praia D’El Rey Golf Resort och kommer att erbjuda en underbar golfupplevelse. Naturen runt West Cliffs Golf Course kommer att vara storslagen och från varje hål kommer det att finnas en fantastisk utsikt över Atlanten. Precis som Praia D’El Reys bana kommer även West Cliffs slingra sig fram genom böljande sanddyner och lundar med pinjeträd. West Cliffs öppnar för spel i juni 2017. West Cliffs är verkligen en anledning att åka tillbaka till Praia D’El Rey. Det är en av Europas mest spektakulära golfanläggningar vilket gör det till en ynnest att få tillbringa en vecka på denna toppanläggning.


Boende

 

Evolutee Royal Óbidos Hotel & Spa

 

Evoutee Hotel har nu satt sitt landmärke i form av boutiquehotellet Royal Óbidos Hotel & Spa Golf Resort. Detta är en minst sagt väldesignad skapelse med endast 39 rum alldeles intill banan. Här finns förstås både en suverän restaurang i form av KOBE Steak & Sushi Restaurant, en härlig bar och ett skönt Spa. Även klubbhuset har en bra restaurang med en tjusigt inglasad altan som öppnas upp de varma dagarna för att släppa in de ljumma vindarna. Evolutee Hotel erbjuder lyxiga dubbelrum som är bland de bättre västra Portugal har att erbjuda. Alla rum har en balkong med utsikt mot öster och Óbidoslagunen, den största och vackraste i Portugal, eller västerut med oändliga vyer över Atlanten och golfbanan.
Känner du för en utflykt så är den medeltida staden Óbidos med ringmur och allt ett självklart val. Och för den som vill spela fler banor, ja då ligger både Praia D’El Rey och Bom Successo bara några minuter bort.

Övrigt

När man inte spelar golf rekommenderar vi att utforska Óbidos. En mycket mysig medeltida by av många ansedd att vara den vackraste historiska byn i hela Portugal. Óbidos kantas av en medeltida mur som slingrar sig runt staden och inne i byn kan man strosa runt bland smala kullerstensgränder och vitbeklädda byggnader. Inne i byn är det förbjudet att köra bil.

För fler goda middagar rekommenderas att man tar sig ner till hamnen i Peniche. Här kan man få sitt lystmäte i bland fäska fisk- och skaldjursrätter! Òbidos lagun, vilken är den största i Portugal, är en ideal plats för segling, windsurfing och bad.

Sök resmål

Avreseort och datum

Land och resmålNyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får på ett enkelt sätt erbjudanden och nyheter direkt till din inbox.


*E-mailadress: