Fairplay Golf & Spa resort

Unna dig en riktigt skön golfsemester på Fairplay Resort Golf & Spa, en mycket smakfull golfresort. Det kritvita hotellet omgiven av den lummiga golfbanan ger en fantastisk kontrast för ögat och läget är minst sagt vackert med milsvida vyer Los Alcornocales nationalpark.

 

    

 

Avreseort
Avresedatum
Resande

AvreseortDestinationAvresaHemresaPris/person
Detta ingår i resan
Preliminära flygtider:
Skicka förfrågan om resan
Denna resa kan gå att beställa på förfrågan. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Namn:

E-postadress:

Telefon:

Antal resenärer:


 

Hittar du inga avresor som passar just er? Klicka på knappen nedan för att göra en offertförfrågan.

Boende

 

 

 

Vid första anblicken kan man tro att hotellet är helt nytt, men sanningen är att det genomgått en varsam renovering samtidigt som man gjort detsamma med golfbanan. Man kommer in i en stor luftig reception som känns varm och inbjudande med panoramafönster ut över La Jandadalen som har något så udda som enorma risfält. Under receptionen ligger en stor spa-avdelning med inomhuspool som delar dessa vyer. Boendet erbjuder flera olika alternativ, från Premium Standardrum på 36 kvm till sviter på över 80 kvm, alla med en kombination av modern design och färgstark atmosfär som bäst beskrivs som ”diskret lyx”! Rummen är exempelvis utrustade med King size-sängar, terrass, internationella tv-kanaler, trådlöst internet och badrum med separat bad och dusch.
Hotellet har tre restauranger där Mar de Campo serverar härliga a la carte-rätter i en skön atmosfär.
På menyn finns flera goda rätter som också ingår för den som har all-inclusive och detsamma gäller vinerna. Istället för att bara bjuda på husets så finns det alternativ som även lär passa den kräsne. Det finns också en buffetrestaurang och där serveras frukosten. Utöver dessa finns såklart Hoyo 19. En mysig och perfekt placerad restaurang med en härlig terrass ut mot greenerna på både hål 9 och 18. Här erbjuds flera matalternativ samt en omfattande meny av svalkande drycker.


Golf

 

 

Banan är skapad av ett samarbete mellan flera proffs och har bland annat ritats av arkitekten Baron Paul Rolin, en före detta partner till Robert Trent Jones. Sedan dess har banan renoverats och piffats upp för motsvarande 20 miljoner kronor och har exempelvis fått helt nya greener. Målsättningen har hela tiden varit en riktigt bra resortbana som man verkligen njuter av att spela snarare än en alltför svår mästerskapsbana. Resultatet är en mycket underhållande par 73-bana med fem stycken par 5:or där det enastående läget bitvis bjuder på storslagna vyer. Trots att banan, och för den delen hotellet, ligger på en massiv platå är banan relativt flack och lätt att gå. Naturen är lummig och korkekarna många. Det känns nästan som om tjuren Ferdinand skulle kunna dyka upp när som helst!
Signaturhålet bör vara hål 13, en par 5:a, med ett strategiskt vattenhinder framför greenen. Men på de flesta näthinnor fastnar hål 10, en par 3:a som endast mäter 130 meter från gul tee, högt belägen med dagens utsikt över La Jandadalen.


Sök resmål

Avreseort och datum

Land och resmålNyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får på ett enkelt sätt erbjudanden och nyheter direkt till din inbox.


*E-mailadress: