montecastillo

Mitt i sherryns förlovade land, strax utanför staden Jerez, ligger den klassiska Europatourbanan Montecastillo med boende längs det utmanande 18:e hålet. Hit kan vi nu erbjuda ett av de mest kompletta och prisvärda veckopaketen någonsin!

 

  

 

Avreseort
Avresedatum
Resande

AvreseortDestinationAvresaHemresaPris/person
Detta ingår i resan
Preliminära flygtider:
Skicka förfrågan om resan
Denna resa kan gå att beställa på förfrågan. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Namn:

E-postadress:

Telefon:

Antal resenärer:


 Hittar du inga avresor som passar just er? Klicka på knappen nedan för att göra en offertförfrågan.

 

Golf

  

 

Montecastillo Golf Resort

 

Montecastillo har varit värd för Volvo Masters hela fem gånger (1997-2001) och att detta är klassisk mark känns verkligen när man kliver ut på banan. Redan när man står på första tee breder fairway ut sig på ett sagolikt sätt framför ens fötter. Jack Nicklaus har designat detta mästerverk och han anser själv att det är bland det bättre han skapat. Det är svårt att säga emot. Här har många stora spelare slitit sitt hår i motgång och jublat av lycka i framgång. Pierre Fulke hade glädjen att få göra det senare då han år 2000 stod som segrare här. Montecastillos signaturhål är definitivt det 18:e. Det är verkligen vackert. Utslagsplatsen är på toppen av ett berg med magnifik utsikt över hotellet och det slottsliknande klubbhuset. När du reser med Out Of Bounds ingår förbokade starttider och obegränsad greenfee!


Boende

 

 

Barceló Montecastillo Resort


Hotellet ingår i kedjan Barceló Premium och ligger med fantastisk utsikt över den Andalusiska slätten och golfbanans avslutande signaturhål. Hotellet har under 2013 genomgått en rejäl ansikts-lyftning och den Andalusiska känslan har nu blivit mer ombonad och lite modernare. Dock matchar känslan på boendet det slottsliknande klubbhuset El Castillo. Hotellets restaurang är vida känd och en välförtjänt middag här efter en trevlig golfdag är en upplevelse i sig. Här finns även en Spa-avdelning som kan komma väl till pass om man behöver lite återhämtning. Här har många namnkunniga gäster vilat upp sig. Inte bara golfare utan även fotbollsspelare av kaliber. Lag som Real Madrid, Manchester United och Spanska landslaget har alla avnjutit Montecastillos lyx.

 

I vårt veckopaket ingår halvpension och obegränsad greenfee, men observera att du kan välja till All Inclusive för en riktigt rimlig slant! På så sätt kan du skämma bort dig själv och få ut maximalt av din golfvecka.

 

Detta ingår i All Inclusive på Montecastillo:

Frukost, lunch och middag. Ett nationellt urval av alkoholhaltiga drycker (öl, vin, sherry m,m), läsk, te, kaffe, mineralvatten m,m, Serveras från kl.11:00 till till 23:00. Snacks från 12:00 till 18:00. Frukostbuffé, lunch och middag kan vara buffé eller à la carte beroende på säsong. Även tennisbana ingår (1 timme dagligen).


Övrigt

 

Mer än bara golf

 

Montecastillo ligger endast 7 km ifrån staden Jerez och mitt i det så kallade Sherry distriktet. Ett besök till någon av Sherrybodegorna får nog anses som ett måste. Visste ni förresten att det heter just Sherry beror på att de engelsmän som var med under framställningen inte kunde uttala Jerez utan gav istället drycken namnet Sherry? 

 

Staden har en gammal trevlig stadskärna som bjuder på mysiga restauranger, caféer och shopping. Är man hästintresserad har man nog kommit till paradiset. De Andalusiska hästarna är välkända för sin goda dressyr och ett besök på den kungliga hästdressyrskolan är verkligen en upplevelse.


Sök resmål

Avreseort och datum

Land och resmålNyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får på ett enkelt sätt erbjudanden och nyheter direkt till din inbox.


*E-mailadress: