Hotel Guadalmina, Costa del Sol

Hotel Guadalmina är ett av solkustens klassiska golfhotell i Andalusisk stil och ofta använt som en referens över hur ett lyckat sådant ska se ut. Med tanke på läget intill Medelhavets strand och 10:e hålet på Guadalmina South Course är detta föga förvånande – här är det enkelt att njuta! 

 

    

   

En vistelse på Hotel Guadalmina kan ge dig ett flexibelt golfande om så önskas. Förutom att de som enda hotell har access till Guadalmina South och North Course, vilka får anses självklara under ett besök, så kan du välja mellan att spela mer på dessa två eller bland ytterligare en mängd andra banor! Exempelvis Almenara GC, Alcaidesa Links, Alcaidesa Heathland, Atalaya Old, Atalaya New, Valle Romano Golf, Doña Julia Golf, El Chaparral, El Paraiso, Santa Clara Golf och Cabopino G C.

 

Avreseort
Avresedatum
Resande

AvreseortDestinationAvresaHemresaPris/person
Detta ingår i resan
Preliminära flygtider:
Skicka förfrågan om resan
Denna resa kan gå att beställa på förfrågan. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Namn:

E-postadress:

Telefon:

Antal resenärer:


 

Hittar du inga avresor som passar just er? Klicka på knappen nedan för att göra en offertförfrågan.

Golf

 

 

Guadalmina South Course
Guadalmina South Course öppnades 1959 och är den näst äldsta banan på Costa del Sol. Det är i grunden en privat medlemsbana men som gäst på Hotel Guadalmina är man inräknad i gemenskapen.
Banan har en härlig layout och slingrar sig fram mellan mogna träd där hål 10 och 11 snuddar vid hotellet och stranden. Banan kännetecknas av sina böljande fairways och med solkustens mått är de breda och generösa. Klubbhuset ligger mellan South och North, och från hotellet är det bara några minuter i hyrbil eller taxi men för den som vill ha golfbil är det ännu enklare. Den kan man ta ut från Hotel Guadalminas egna lilla caddymaster och då kör man på separata buggytrails längs den södra banan. Värt att nämna är att vi ofta kommer åt hotellets ”golden slots” som är starttider under en timma på morgonen där hotellets gäster får starta den södra banan från hål 11. Det vill säga direkt utanför hotellet!

Guadalmina North Course
Guadalmina North är mer kuperad än den södra banan och mer teknisk med fler träd och vattenhinder. Detta till trots anses den vara ett snäpp enklare än sin systerbana. Floden Guadalmina, som namngett såväl banorna som hotellet, flyter genom banan och kommer in i spel på det 17:e hålet med det finns vattenhinder också på hål 7, 9, 11 och 18. Banan är designad av Folco Nardi och öppnades 1972.

I vårt veckopaket ligger det 5 greenfees med kombinationen 2x Guadalmina South Course, 2x Guadalmina North Course och 1x Atalaya Old. Notera att vi kan justera detta efter önskemål men med minimum en greefee vardera på Guadalminas banor. Detta är naturligtvis även ett perfekt resmål för en weekend eller kortavecka. Kontakta oss för offert.


Boende

 

Välkommen till en av solkustens klassiska golfresorter! Hotel Guadalmina har haft sin pole position längs Medelhavets strand i över 40 år och visst håller det än. Stilen är andalusisk och klassisk. Rummen är generösa i storlek och mycket på resorten är restaurerat i den stilen det byggdes. Det vill säga inte något naket och modernt utan förr lite rustikt och ytterst trevligt. Bar och restauranger ligger i den del av byggnaden som är närmare havet och här finns även en stor pool med inbjudande bar och fina vyer ut över Medelhavet. Man märker att det är ett golfhotell med rutin och tradition då de både har en egen golfconcierge och caddymaster. Unikt för Hotel Guadalmina är också att det är det enda hotellet med paket som ger starttider på de annars ganska privata Guadalmina South & North Courses. De har dessutom en alldeles egna ”golden slot” - starttider på morgonen där hotellets gäster får starta den södra banan från hål 11. Det vill säga direkt utanför hotellet!


Sök resmål

Avreseort och datum

Land och resmålNyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får på ett enkelt sätt erbjudanden och nyheter direkt till din inbox.


*E-mailadress: