golfWEEKENDs

Då tiden är begränsad kan det vara riktigt skönt att åtminstone få komma iväg på en lite kortare resa! En riktigt bra golfreseweekend eller kortvecka innehåller oftast ingredienser som ett smidigt direktflyg, korta avstånd från flygplatsen och närhet till bra golf. Vi har tack vare vårt breda kontaktnät flera riktigt attraktiva förslag som kan leva upp till dessa förväntningar. Här följer några smakprov… Vill du ha ett förslag på resa kan du klicka på knappen nedan och ange dina önskemål så skräddarsyr vi ett förslag!

 

golf i Estland 

En oförglömlig golfweekend kan vara betydligt närmare än du tror. I Estland har man nu åtta golfbanor varav det senaste tillskottet Pärnu Bay Golf Links sannerligen sticker ut. En kombination med Tallin och du får en fantastisk upplevelse!

Läs mer

golf i prag

Golf i Tjeckien är en oförglömlig upplevelse då banorna är lika varierande som den böhmiska naturen. Som golfare kan du kombinera olika banor med pulserande storstadsliv; det vill säga allt som Prag har att erbjuda i mat, dryck, nöje och kultur.

Läs mer

 


TERRE BLANCHE HOTEL SPA GOLF RESORT, NICE

När endast det bästa är gott nog är det dags för ett besök på Terre Blanche. Två enastående golfbanor, magnefika restauranger och service utöver det vanliga. Kanske inte så konstigt att detta omtalas som en av de bästa golfresorterna i Europa!
Läs mer

evian, frankrike

I närheten av Genève, på en bergssluttning ner mot sjön hittar man denna lilla plats – Evian. Kanske mest känd för mineralvattnet med samma namn, men detta är utan tvekan en av de allra vackraste platser man kan tänka sig att spela golf på.
Läs mer


bogogno, milano

På Bogogno strax väster om Milano hittar man två riktiga mästerverk, ett fantastiskt klubbhus och ett alldeles nybyggt golfhotell. Dessutom befinner man sig mitt i Piemontes vindistrikt och nära sjöarna Lago Maggiore och Lago d’Orta.

Läs mer

 

CASTELGANDOLFO, rom

Upplev en härlig resa till Rom med att spela Castelgandolfo, här i kombination med tjusigt boende på Grand Hotel Helio Cabala. Promenera in till den mysiga staden Marino och besök trevliga restauranger eller ta tåget in till centrala Rom.
Läs mer


Antico Borgo di Tabiano, PARMA

Slottet Antico Borgo di Tabiano är idag ett boutiquehotell i en gammal by i provinsen Parma ca 10 mil söder om Milano och ca 3 mil från Parma. Njut i en enastående atmosfär av klassiska italienska delikatesser och härlig golf.
Läs mer

SANREMO, italienska rivieran

I Sanremo på den Italienska Rivieran ligger klassiska Royal Hotel med anor från sekelskiftet på bästa tänkbara läge direkt vid strandpromenaden. Lägg där till havet, hamnen, Casinot och golf så har du allt för en riktigt skön golfweekend.
Läs mer


Balbriggan, Irland

I Balbriggan lite norr om Dublin ligger mysiga Bracken Court Hotel med centralt läge. På kort avstånd hittar vi några av Irlands bästa linksbanor. Perfekt för en riktigt fin golfresa!

Läs mer

LEIXLIP, DUBLIN

Vi vill vi tipsa om mysiga Leixlip strax väster om Dublin. Här hittar vi Courtyard Hotel som är den ursprungliga platsen där Arthur Guinness skapade sitt bryggeri-imperium och den perfekta utgångspunkten för en riktigt bra golfresa!
Läs mer


la cala, Costa del sol

La Cala är en enastående resort och med vackert läge strax väster om Fuengirola på den spanska solkusten. Med sina tre banor Campo Asia, Campo America och Campo Europa fullkomligen andas hela anläggningen golf och avkoppling.

Läs mer 

CASTILLO HOTEL SON VIDA, PALMA

Med bästa tänkbara läge, bara 5 km från huvudstaden Palma och med tre golfbanor utanför dörren, ligger fantastiska Castillo Hotel Son Vida. Hotellet ingår i “The Luxury Collection of Starwood Hotels & Resorts”, vilket definitivt borgar för en vistelse av högsta kvalité. 
Läs merSök resmål

Avreseort och datum

Land och resmålNyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får på ett enkelt sätt erbjudanden och nyheter direkt till din inbox.


*E-mailadress: